Dr. Camille Neeter

Camille Neeter, afgestudeerd als fysiotherapeut in 1992, heeft in de loop der jaren veel internationale ervaring opgedaan. Vanaf 2000 doorliep hij in Zweden het wetenschappelijk traject, met eerst een MSc in de fysiotherapie en vervolgens een PhD aan de Universiteit van Göteborg in samenwerking met het Sahlgrenska Universiteitsziekenhuis.

Hij promoveerde in mei 2007. Zijn proefschrift beschrijft de revalidatie na een voorste kruisband letsel met speciale aandacht voor kracht- en sprongtesten om de revalidatie zo goed mogelijk in kaart te brengen en vervolgens te kunnen adviseren wanneer de sporthervatting kan geschieden.

Gedurende zijn promotie en verblijf in Zweden, was Neeter werkzaam voor de Swedish Society of Sports and Medicine en de Zweedse atletiek selectie.

Sinds 2008 is Camille Neeter terug in zijn geboortestad Amsterdam. Naast zijn werk als fysiotherapeut geeft hij gastcolleges en lezingen. Als afgevaardigde van de Nederlandse Vereniging voor de Sportfysiotherapie maakt Neeter deel uit van de congrescommissie van de Vereniging voor Sport Geneeskunde (VSG).

Door de combinatie van zijn klinische expertise, wetenschappelijke verankering en de affiniteit voor een breed scala aan sporten is Neeter uw specialist in het herkennen en behandelen van aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat, van jong tot oud en van recreatief tot topsport.

BIG nummer 89038797104

Matko Kmezic

Matko Kmezic komt van Zagreb, Kroatië en studeerde Sports Science in Wales, GB. In 2019 kwam Matko naar Amsterdam voor zijn studie Fysiotherapie aan de Internationale opleiding van de Hogeschool van Amsterdam en studeerde af als fysiotherapeut in 2023.

Matko versterkt Fysiken sinds de zomer van 2023. Als fysiotherapeut is hij gedreven in het musculoskeletale domein, affiniteit met de sport.

BIG nummer 09932879204