Camille Neeter - Fysiken

Camille Neeter, afgestudeerd als fysiotherapeut in 1992, heeft in de loop der jaren veel internationale ervaring opgedaan. Vanaf 2000 doorliep hij in Zweden het wetenschappelijk traject, met eerst een MSc in de fysiotherapie en vervolgens een PhD aan de Universiteit van Göteborg in samenwerking met het Sahlgrenska Universiteitsziekenhuis.

Hij promoveerde in mei 2007. Zijn proefschrift beschrijft de revalidatie na een voorste kruisband letsel met speciale aandacht voor kracht- en sprongtesten om de revalidatie zo goed mogelijk in kaart te brengen en vervolgens te kunnen adviseren wanneer de sporthervatting kan geschieden.

Gedurende zijn promotie en verblijf in Zweden, was Neeter werkzaam voor de Swedish Society of Sports and Medicine en de Zweedse atletiek selectie.

Sinds 2008 is Camille Neeter terug in zijn geboortestad Amsterdam. Naast zijn werk als fysiotherapeut is hij brandweerman op de blusboot Jan van der Heijde IV van de Brandweer Amsterdam.

Door de combinatie van zijn klinische expertise, wetenschappelijke verankering en de affiniteit voor een breed scala aan sporten is Neeter uw specialist in het herkennen en behandelen van aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat, van jong tot oud en van recreatief tot topsport.

BIG nummer 89038797104

Matko Kmezic - Fysiken

Matko Kmezic komt van Zagreb, Kroatië en studeerde Sports Science in Wales, GB. In 2019 kwam Matko naar Amsterdam voor zijn studie Fysiotherapie aan de Internationale opleiding van de Hogeschool van Amsterdam en studeerde af als fysiotherapeut in 2023.

Matko versterkt Fysiken sinds de zomer van 2023. Als fysiotherapeut is hij gedreven in het musculoskeletale domein, affiniteit met de sport.

BIG nummer 09932879204

Shaquille Bleecke - Fysiken

Heft in eigen hand voor uw lichamelijke balans

Shaquille Bleecke, geboren in Amsterdam, begon in 2015 aan een avontuur in Amerika als student-atleet aan de Universiteit Lindenwood St. Louis. Hier werd hij opgeleid tot athletic trainer. Na 1 jaar koos hij ervoor de studie fysiotherapie in Nederland te vervolgen. Waar hij in de zomer van 2019 zijn diploma behaalde.

Na het afstuderen begint hij aan zijn loopbaan als docent. In de komende jaren zal hij lesgeven op verschillende ROC’s bij de opleiding verpleegkunde. Hier doceert hij het vak: anatomie, fysiologie en pathologie.

Hij is sinds 2020 werkzaam als fysiotherapeut, met affiniteit voor sportblessures en herstel. Dit komt voort uit zijn carrière als kogelstoter en discuswerper.